Sport & Spel beweegfeest
Beweegfeest op maat, geef aan wat de wensen zijn en in overleg wordt hier een plan op maat voor gemaakt.

Beweegactiviteiten in drie of vier vakken:
Keuze uit drie of vier beweegactiviteiten waarbij er gerouleerd wordt van spel naar spel.
Met aan het einde nog extra tijd voor een spel naar keuze. Denk hierbij aan: badminton, touwzwaaien, apenkooien, dodgebee trefbal, routeklimmen, ringzwaaien,  verspringen, voetbal, hockey, lijnbal, basketbal, korfbal, trefbal, freerunning, stoepranden, trampoline springen en nog veel meer!

Of kies voor een specifiek thema:


Mario ren & race beweegfeest (min. 1,5 uur)
Er wordt gestart met de Mario kart race! Manoeuvreer tussen, op of over de obstakels door. Kun jij als Mario/Luigie of Peach het hele parcours afrennen zonder afgegooid te worden door bowser? 
Als iedereen de zaal verkend heeft starten we met Mario & Luigie apenkooi! Kun jij de vuurballen ontwijken en over het lava springen? Verdien jij de gele ster of ben jij de geheime prins(es)? 

James bond beweegfeest (min. 1,5 uur)
Er wordt gestart met het spel vuurbal. Als de schuilplekken ontdekt zijn gaan we over op paintball met foamballen. Er wordt individueel en in groepjes gespeeld, met en zonder schuileilandjes.
Daarna starten we met het James bond spel. Ontwijk en steel de schatten, help James bond om de dieven te pakken en gooi de dieven af. Hoeveel schatten kun jij te pakken krijgen?

Het james bond spel is ook te combineren met 10 tellen in de rimboe


10 tellen in de rimboe beweegfeest
In het spel 10 tellen in de rimboe proberen de spelers zich te verstoppen voor de zoeker. Wie het langste ongezien zichzelf elke keer opnieuw weet te verstoppen wint het spel. De zoeker telt van 10 af tot 0, maar elke ronde start de zoeker 1 cijfer lager: 10,9,8,.. en de volgende ronde 9,8,7,.. etc. De spelers hebben zo dus elke ronde minder tijd om zich te verstoppen. Verstopspel dat gespeeld kan worden in het licht en in het donker in combinatie met schatten stelen. En pas op voor de BOM, want dan ontploft de gymzaal!

10 tellen in de rimboe is ook te combineren met het james bond spel en mario run&race(1,5-2u)

Apenkooien 2.0 beweegfeest

De gymzaal wordt omgetoverd tot een echte jungle. Er is een apenvijver, waar de krokodillen en piranha’s ieder moment kunnen toeslaan, de apenvlakte, de grote apenberg en diverse eilanden. Ook mag je de vloer niet aanraken, die is namelijk van lava. En dat is nog niet alles! Er zit ook nog een gorilla achter je aan: de tikker! En kun jij de apenverzorgers vinden en iedereen uitschakelen?
Apenkooien kan ook in het thema mario aangeboden worden.

Apenkooien 2.0 is ook te combineren met 10 tellen in de rimboel en mario run & race (1,5-2u)


Trefbal beweegfeest
Tijdens een trefbal beweegfeest wordt er veel aandacht geschonken aan het pedagogische en organisatorische kant. Trefbal kan op veel verschillende manieren aangeboden worden. Met obstakels, zonder obstakels, thema trefbal zoals; Mario & Luigie, superhelden trefbal, winkel van sinkel, 4 vakken trefbal, bunkertrefbal en nog veel meer. Ik zorg ervoor dat iedereen mee kan doen en een ultieme beleving krijgt.


Overige balsporten
Slagbal: Met of zonder hindernissen, chaos slagbal, slagbal-run.
Multibal:  Basketbal, voetbal, hockey en korfbal, trefbal in een.
Volleybal: Lijnbal met diverse uitbreidingen en circulatie volleybal

Turnen beweegfeest
Lange mat warming-up of beginspel naar keuze
Trampoline springen
Met en/of zonder kast springen op de dikke mat
Lange mat
Radslag, handstand en koprol oefeningen
Trapeze stok zwaaien en/of ringzwaaien
Zwaaien van hoog/laag vlak, ver en/of dichtbij
Balk oefeningen (mits de zaal hierover beschikt)
Brugoefeningen (mits de zaal hierover beschikt)Maximaal 2 ouders in de zaal aanwezig.


 
 
 
E-mailen
Info
Instagram